HTML

Süntüskék

A sün tüskéi kiszúrnak mindent....

Friss topikok

  • Rudolf Gergely: Kedves Barátaim, Idézem Osho-t: „Azok a Rolls-Royce-ok nektek, idiótáknak vannak. Mert egyébként ... (2013.03.21. 20:58) Osho - Bhagwan Shree Rajneesh
  • katóca21: Az a helyzet, a mozdonyszőke = fekete ! Bizonyy.... (2009.09.09. 12:38) Mozdonyszőke

Linkblog

Osho - Bhagwan Shree Rajneesh

2009.08.14. 22:07 Havasi sün

Mindenkinek, aki még nem dölt be ennek a sarlatánnak:
Az Osho könyvek sajnos népszerüek ma is, de hogy ki bújik meg ezek mögött, azt már alig tudja valaki.

 Osho - eredeti neve: Rajneesh Chandra Mohan - régen Baghwan Shree Rajneesh néven működött és egy szektafönök volt!! Több tucat RollsRoyce meg számtalan feleség volt a körítése! A szekta tagjai narancssárga ruhában szaladgáltak, nyakukban a "mala" egy fagyönygökből készült nyakék, amelyen Bhagwan képe lógott. 

 

Minden szekta mögött - így az övé mögött is -  mindig hideg kalkuláció és nyereségvágy bújik meg. A szekták a gyenge emberek kihasználására jönnek létre, mindig önös érdekek talaján.

 

Ne döljetek be Bhagwan=Osho ezotérikus ihletésű, a szabad szerelem és szexuális szabadságot dicsőítő dumájának. A kultuszát könyvein keresztül egyik volt szektatagja Ramatheerta Doetsch (immár 20 éve) folytatja, szintén önös anyagi érdekből. A Sannyas központból Kölnből irányítja a kiadóvállalatot. 

 

Bhagwan volt a történelem első terroristája, aki biológiai fegyverként szalmonella baktériumot vetett be Oregon államban. Több  száz embert betegített meg ezzel az akciójával. Ezért azonban nem őt, hanem leghűbb vezető szektatagját Shellát és pár másik vezetőt el is ítélték.

 

Súlyos cukorbeteg és tablettafüggő emberként halt meg 59 évesen 1990-ben.

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Osho

 

http://de.wikipedia.org/wiki/Osho

 

http://www.sabon.org/oshomobile/index.html

 

http://americanhistory.suite101.com/article.cfm/bhagwan_shree_rajneesh_expelled

 

=:@)

1 komment

Címkék: osho bhagwan shree rajneesh

A bejegyzés trackback címe:

https://havasisun.blog.hu/api/trackback/id/tr131310209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rudolf Gergely 2013.03.21. 20:58:09

Kedves Barátaim,

Idézem Osho-t: „Azok a Rolls-Royce-ok nektek, idiótáknak vannak. Mert egyébként semmi más nem érdekel titeket."

Abszolút idióták írnak véleményeket és hazug állításokat Oshoról és a munkásságáról. Az pedig senkit se zavarjon, hogy több tíz ezer oldalnyi lejegyzett anyag van tőle csak a drogokról, hogy miért károsak íme itt egy rövid magyar fordítás egyik előadásából az LSD és a drogok kapcsán: www.daath.hu/showText.php?id=100

Milyen zsidó hívekről van szó? A zsidók kerülték Oshót, nem is foglalkoztak vele.

A cikk írója szerint mennek zsidók valahová ahol Hitlert szeretik? Ez képtelenség!

MÉG NAGYOBB KÉPTELENSÉG EZ, HOGY...

Tényleg képes valaki ilyen butaságot leírni, hogy Hitlerért rajongott?
Ezt a videót érdemes az elejétől a végéig megnézni, rövid és lényegretörő, mindent elárul:
www.youtube.com/watch?v=otGQqO2TYMI

Szeretném elkerülni a jelenleg 59 embert, aki belájkolta ezt a buta cikket. Pár éve meghalt a gyermekem, az Osho központban Indiában dolgoztam fel a fájdalmaim és teljesen helyre jöttem olyan váratlanul, ahogy soha nem tudtam volna ezt elképzelni, mindenféle drog meg szexbotrány nélkül, még csak szektás sem vagyok, sőt nem is kérte tőlem senki ott, hogy álljak be, vagy legyek az.

Teljesen szabadon békén hagytak, bármilyen vallásnál vagy közösségnél vagy társadalmi kultúránál viszont, ahol voltam, ott eléggé át akartak alakítani, meg akartak változtatni, követtetni akartam velem valakit Oshonál ennek nyoma sincs, csak egyvalami volt érezhető, a térben lüktető szeretet és magas együttérzési minőség.

Elképesztően szíven szúrt ez a cikk, amit itt olvastam, sok embert félrevezet egy ilyen szűk látókörű és rossz szándékú cikk. Nem arról beszélek, hogy rajongjon valaki Oshoért, engem nem érdekel, hogy kiért rajongsz, rajongj azért, akit szeretsz, de minek hazugságot és butaságot állítani?

Minden dolog eltorzul, ha avatatlan kezekbe kerül, hozzáértés nélkül. Nem csodálkozom, hogy a világon mekkora szenvedés van a félreértésekből.

A cikk publikálóját felszólítanám, hogy legyen szíves letörölni az oldalról ezt a sok sületlen rágalmazást.
Szeretnék bemutatkozni: Rudolf Gergely a nevem, a foglalkozásom jogász.

Ezt az ügyet pedig ezennel kivizsgálás alá rendelem.
süti beállítások módosítása