HTML

Süntüskék

A sün tüskéi kiszúrnak mindent....

Friss topikok

  • Rudolf Gergely: Kedves Barátaim, Idézem Osho-t: „Azok a Rolls-Royce-ok nektek, idiótáknak vannak. Mert egyébként ... (2013.03.21. 20:58) Osho - Bhagwan Shree Rajneesh
  • katóca21: Az a helyzet, a mozdonyszőke = fekete ! Bizonyy.... (2009.09.09. 12:38) Mozdonyszőke

Linkblog

Nyár vége az Adrián

2010.05.01. 20:31 Havasi sün

 De jó is volt! A hullámok hátán ringatózni, a lágy nyárvégi nap sugaraiban fürödni, a puha meleg vízben megmártózni és a hajó fedélzetén becsukott szemmel arra gondolni, hogy milyen jó lenne örökre itt maradni. 
A szél csapkodta az árbóchoz a köteleket, a távolban haszontalan sirályok hallatták rikító hangjukat, az elhaladó komp dudája visszhangzott a hullámok taraján... gyönyörködnivalóan szép volt a lassan belopakodó este a vízen.

A nap aranyhídján át apró csónakok húztak a semmibe. Nyugalom lepte el a tájat.
Mintha egy fejezetnek lett volna vége. 

A nap nemsokára hullámsírjába temetkezik, az Adria aludni k.szül. Lehullik a sötétség leple. De mindez semmi ahhoz képes, ha velem lett volna valaki, akivel mindezt megoszthattam volna... akkor lett volna teljes a pihenés, a gyönyör...
de jön még új nyár .... jön még új remény!

=:@)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://havasisun.blog.hu/api/trackback/id/tr351967196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása