HTML

Süntüskék

A sün tüskéi kiszúrnak mindent....

Friss topikok

  • Rudolf Gergely: Kedves Barátaim, Idézem Osho-t: „Azok a Rolls-Royce-ok nektek, idiótáknak vannak. Mert egyébként ... (2013.03.21. 20:58) Osho - Bhagwan Shree Rajneesh
  • katóca21: Az a helyzet, a mozdonyszőke = fekete ! Bizonyy.... (2009.09.09. 12:38) Mozdonyszőke

Linkblog

Sorsjátékok

2009.08.14. 21:54 Havasi sün

Miért jár valaki 35-40 évesen szakadt Trabanttal (vagy még azzal sem) más meg BMW/Audi/Mercedesszel?

Szerintem mindenki 

KÉPESSÉGEI, vagy LEHETŐSÉGEI

szerint jut előbbre az életben.

Jártam én is egykor BKV bérlettel.... akkor sem éreztem magam rosszul. 
Sőt mitöbb barátnőm is volt.....  egyszerre mindég egy (!).....

Nekem ma sem gond átmenni a Moszkva térről a Deákig a metróval, amikor a Margit körúton gázálarc kellene a dugóban.... pedig van 4kerekűm is. Nekem nem okoz identitásválságot, hanem a praktikus oldalát látom a dolognak. Soha nem gondoltam arra, hogy esetleg valaki furcsán néz rám ezért. 

(Mellesleg a metróban tök jó csajokkal lehet találkozni...., akiket az autósok meg sem ismerhetnek ugyebár, mert nem járnak OTT lent).

A sors játékai:

Ismerek néhány nagyon tehetséges és talán nálam okosabb embert, akik bizony ma is BKV-val döcögnek a melóba és onnan haza. Nekik "CSAK" nem volt LEHETŐSÉGÜK arra, hogy tudásukat anyagi jólétre váltsák. A KÉPESSÉGÜK meg lett volna a sikerhez, de az nem jött be nekik. De ettől még boldogok lehetnek. 

Ismerek olyan semmirekellőket, akiknek százmillióik vannak, pedig az agyuk olyan üres mint egy vödör... DE volt LEHETŐSÉGÜK, hogy parányi eszüket (nem mindég legális) pénzszerzésre használják. A KÉPESSÉGÜK csak arra volt jó, hogy sok pénzt találjanak, míg a másik csak folytán keresi... 

DE vajon melyikük alszik nyugodtabban?

 .-.-.

 Megértem, ha egy sikeres ember (lány) anyagi biztonságra ill. egyenlőségre vágyik és nem akar ruppótlan párt (pasast) maga mellé. Minden (anyagi) kategóriában vannak értelmes / értékes emberek is, ezért normális, hogy ha valaki esélyegyenlőséget szeretne a pénz terén is. Nem szabad ezt sem elítélni. 

Szar ügy, ha az egyik síelni szeretne, de a másiknak nincs pénze lécre .... sem. Akkor az egyik lelécel.....

Mindenki KÉPESSÉGEI illetve LEHETŐSÉGEI szerint veti meg ágyát 

... IS!

De álmodni a legszebb dolog a világon, mert az embert a beteljesülés vágya hajtja előre.... a libidó az élet motorja! 

Aki meg csak a PÉNZRE hajt - az basszhatja ....... AZT! 

=:@)

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: autó pénz sors

A bejegyzés trackback címe:

https://havasisun.blog.hu/api/trackback/id/tr751310180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása